Društvo

U Baru isključuju neredovne platiše sa vodovodne mreže

Iz DOO Vodovod i kanalizacija u Baru upozoravaju potrošače da je u toku akcija isključenja neredovnih platiša sa vodovodne mreže.

Kako je kazao izvršni direktor DOO Vodovod i kanalizacija Zoran Pajović, radnici Vodovoda isključuju potrošače koji imaju dugovanja, a nijesu potpisali reprograme pomoću kojih mogu izmiriti obaveze.

Pajović

On naglašava i da je za razvoj sistema modernog i efikasnog vodosnabdijevanja od ključne važnosti odgovoran odnos prema vodi kao opštem dobru.

“Taj odnos mora biti dvosmjeran i ogleda se, na jednoj strani, u odgovornom odnosu preduzeća čija je osnovna nadležnost snabdijevanje korisnika vodom, a na drugoj korisnika, koji moraju izmirivati obaveze za isporučenu vodu. Sve vidove neodgovornog ponašanja moramo suzbiti, jer će u suprotnom doći do poremećaja u snabdijevanju i biti onemogućeno naše nastojanje da voda kao opšte dobro bude svima dostupna”, kategoričan je Pajović.

Uz to, iz ovog DOO podsjećaju korisnike da ukoliko imaju dug za utrošenu vodu mogu iskoristiti pravo potpisivanja reprograma i plaćajući dug u više mjesečnih rata izbjeći isključenje sa mreže i troškove ponovnog priključ

Send this to a friend