Ekonomija

Bošković: Partijskim zaposlenjem Čađenović demantovao samog sebe

Vladimir Čađenović je još jedan partijski funkcioner Demokrata koji je, kao i portparol te partije novoimenovani direktor EPCG Nikola Rovčanin, bez ikakvog iskustva u radu energetskog sektora, postao prvi čovjek CEDIS-a. Sam Čađenović je ukazivao i više puta osuđivao manjkavosti partijskog zapošljavanja i kao opozicionar isticao sebe žestokim oponentom istog, saopštio je danas odbornik DPS u Skupštini Glavnog grada Slobodan Bošković.

<<<Vladimir Čađenović izabran za izvršnog direktora CEDIS-a<<<

On je istakao da je Čađenović, koji je juče do fotelje došao nezakonitom podjelom funkcija po dubini partija nove parlamentarne većine, 11. oktobra 2017. izjavio da se sa pravom “ukazuje na propuste objavljivanja oglasa koji traju jedan dan, jer govori da se radi o namještenim oglasima, što budi sumnju u partijsko zapošljavanje“.

Bošković je podsjetio i da je Čađenović 20. jula 2020. kazao da “najveće opterećenje preduzeća jeste poslušnost DPS-u, a ona se najbolje ogleda u partijskom zapošljavanju”.

“Ovo su samo neki od licemjernih stavova koje je saopštavao iz opozicije, dok danas sa pozicije vlasti djelima demantuje samog sebe. Čađenović je dokazao da mu riječ nije jača strana, ali isto tako i pokazao da je partijska knjižica najdragocjenije parče papira u njegovom životu koja služi za ostvarivanje ličnog prosperiteta”, poručio je Bošković.

Send this to a friend