Ekonomija

Miroslav Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Delta holdingom

Foto: N1

Osnivač i predsjednik Delta holdinga Miroslav Mišković povlači se iz operativnog upravljanja kompanijom i ubuduće će biti predsjednik Upravnog odbora Delta holdinga, saopšteno je iz te kompanije.

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta holdinga po kojoj će, umjesto predsjednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor.

Poslovanje Delta holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsjednik za ekonomiju i finansije.

“Na novoj poziciji Mišković namjerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmjeri u tri oblasti koje smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta holdinga, već i društva u cjelini“, navodi se u saopštenju Delta holdinga.

Njegov fokus biće usmjeren na internacionalni razvoj kompanije, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta, i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo, saopštila je kompanija.

Send this to a friend