Ekonomija

Odmor u Crnoj Gori sa Tarom Emad

Kada je glumici u usponu i Instagram zvijezdi Tari Emad potreban restart – ona napušta rodni Egipat i odlazi u drugu domovinu, Crnu Goru.

“Volim to kako se Crna Gora radikalno suprotstavlja mom svakodnevnom životu u Egiptu. U Kairu je uvijek gužva, ima buke 24/7, mnogo ljudi i saobraćaja. Tamo sam odrasla i volim ga, ali kad dođem ovdje, mogu jednostavno… da dišem”, kaže lijepa Tara, a prenosi H&M, koji je nedavno snimao kampanju u našoj zemlji.

Dolazak u Crnu Goru, odakle je porijeklom njena majka, pomaže joj da se opusti. Kaže da njen odmor treba da bude sa stilom i evo koja mjesta u našoj zemlji svima preporučuje.

Foto: www2.hm.com

ZA UMIRUJUĆU PLOVIDBU ČAMCEM… Skadarsko jezero

„Moja tetka i ujak imaju tamo ljetnjikovac, a ja sam stalno dolazila kao dijete. Svaki put kada smo išli do mora tu smo pravili pauzu. Jezero je veliko i tako lijepo, a kada dođete do sredine – ne vidite ništa osim vode i planina”.

ZA KAFU SA DIVNIM POGLEDOM… Restoran Nijagara

“Na dvadeset minuta udaljenosti od Podgorice nalazi se kafić pored kanjona, a u proljeće i rano ljeto tu mužete vidjeti prelijepe vodopade. To je savršeno mjesto za pauzu za kafu”.

 

View this post on Instagram

 

Few weeks ago I was in Montenegro working on something awesome with @hm Magazine. And I can finally spill the beans and say, it’s OUT! I am very happy and humbled to be able to share with everyone my second home that is Montenegro and through it some insights on my career, life and upbringing. ✨✨For the full story and the rest of the pictures check my stories✨✨ A special thanks to the @hm team Photography @rasmuswengkarlsen Make up and hair @ninabelkhirmakeup Styling @mgustafvsson Story @martensgard Also would like to extend a thank you to Srdja Lubarda for all his efforts to make the shooting day go smoothly. Last but not least, my family for being super cool! We shot at my Aunt’s and Uncle’s lake house and had delicious lunch prepared by my Aunty✨

A post shared by Tara Emad – تارا عماد | (@taraemad) on

ZA GRADSKU ŠETNJU… Park Gorica

“Ovo mjesto je zaista nešto posebno. Park Gorica je kao mini šuma sa mini planinom u samom centru glavnog grada. Priroda je nevjerovatna. Volim da idem na Goricu ujutro ili uveče, na brzu šetnju ili trčanje.”

ZA ISTORIJSKI OBILAZAK… Kotor

“Kotor ima jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih starih gradova u Evropi i odlično je mjesto za dnevni izlet kada ste u Crnoj Gori. Uske uličice, sivi tonovi, mini kafići – a u pozadini masivne planine. To je divno”.

ZA ŽIVOT NA MORU… Sveti Stefan

“Ako dođete u Crnu Goru, morate posjetiti obalu i savršene plaže. More je tamno plavo, a voda je čista. Pobrinite se da odaberete plažu u blizini Svetog Stefana, sela na malom ostrvu koje je pretvoreno u odmaralište sa pet zvjezdica”.

Ž.N.

Send this to a friend