Ekonomija

Podrška kreativnom preduzetništvu i naredne godine

podrška kreativnom preduzetništvu/ Foto: Glavni grad

Glavni grad je u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist d.o.o. i ove godine odabrao 12 najkreativnijih proizvođača u okviru podrške kreativnom preduzetništvu.

“Podrška dobitnicima na konkursu podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu 2.000 eura, mjesec dana besplatno korišćenje centralnog štanda u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma “Strategist”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Imajući u vidu pozitivne efekte i veliko interesovanje proizvođača sa teritorije cijele Crne Gore, kako navode, Glavni grad nastavlja sa ovim vidom podrške i na taj način pomaže kreativne proizvođače da na što kvalitetni način realizuju svoje ideje.

Kako su istakli, najkreativniji preduzetnici koje ćete upoznati tokom 2022. godine su:

“Drvce ddizaj; TI Creation – Cvijet Lovćena; Glinko crafts; Shtrikarica; GuGu radionica; DUGA toys; Winner Group; Džidža; The Finest from Montenegro; Morska Luda; J Clay; Studio Ribizla

Iz Glavnog grada podsjećaju, ovo je već treći konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu koji je Glavni grad Podgorica objavio u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist DOO, a isti će se realizovati u periodu od 15. januara do 31. decembra 2022. godine.

Send this to a friend