Ekonomija Primite ili pošaljite novac iz Poštinih poslovnica

POST CASH: Pouzdan i brz transfer novca

Ilustracija

Za transfer novca potrebno je 30 minuta. Novac je moguće primiti ili poslati iz bilo koje automatizovane pošte koja se nalazi u Crnoj Gori ili u nekoj od zemalja regiona. Cijena transfera novca je 2,5 eura + 2 odsto od iznosa koji se šalje.

Zahvaljujući usluzi Post Cash novac možete primiti i poslati u zemlje regiona sa čijim poštanskim upravama je Pošta Crne Gore zaključila ugovor. Za transfer novca potrebno je 30 minuta. Novac je moguće primiti ili poslati iz bilo koje automatizovane pošte koja se nalazi u Crnoj Gori ili u nekoj od zemalja regiona. Cijena transfera novca je 2,5 eura + 2 odsto od iznosa koji se šalje.

Rasprostranjenost naših poslovnica u svim gradovima, sigurnost i brzina transfera i jednostavnost procedure ovu uslugu čine sve popularnijom, posebno u ljetnjim mjesecima.

Poštanske uprave sa kojima Pošta Crne Gore vrši razmjenu novca u ovom trenutku su: Pošta Srbije, Hrvatska pošta, Pošta Srpske – Banja Luka, JP BH Pošte – Sarajevo i Hrvatska pošta – Mostar. Spisak partnerskih poštanskih uprava biće uskoro i proširen.

Procedura slanja novca je krajnje jednostavna. Korisnik u pošti popunjava obrazac koji treba da sadrži ime, prezime i adresu primaoca i pošiljaoca, te iznos koji šalje. Primalac je, prilikom preuzimanja novca, u obavezi da navede kontrolni broj uputnice, ime i prezime pošiljaoca, državu slanja i očekivani iznos u eurima.

Novac će biti isplaćivan u eurima u Crnoj Gori, odnosno valuti zemlje koja radi isplatu, u skladu sa tamošnjim kupovnim deviznim kursom.

Maksimalni iznos koji je moguće poslati je 999,00 eura.

Za slanje novca na teritoriji Crne Gore korisnicima je na raspolaganju usluga Cash Express koja podrazumijeva da je primaocu novac dostupan za nekoliko trenutaka.

Send this to a friend