Ekonomija

Prijava za program AWE Akademija za preduzetnice

Foto: ProAct Hub

Organizacija ProAct Hub pozvala je preduzetnice širom Crne Gore da se prijave za program AWE Akademije za preduzetnice, koji će ta organizacija sprovoditi uz podršku Ambasade SAD-a u Crnoj Gori.

“ProAct Hub, uz podršku Ambasade SAD-a u Crnoj Gori, implementira globalni program „AWE Akademija za preduzetnice“. Program je namijenjen za 30 žena (20-50 godina starosti) iz svih djelova Crne Gore koje su vlasnice/osnivačice biznisa i na samom su početku svog poslovanja (biznis treba biti registrovan u posljednje 2 godine u trenutku apliciranja), ili imaju poslovnu ideju koju žele pretvoriti u održivi biznis. Program traje šest mjeseci – od jula do decembra 2022. godine”, pojasnili su u saopštenju.

Preduzetnicama koje budu odabrane za učešće u ovom programu će, kako ističu, biti omogućen pristup specijalnoj AWE platformi za učenje i obuku preduzetnica, putem koje će svake sedmice slušati sadržaje na engleskom jeziku i obrađivati različite poslovne teme.

Foto: ProAct Hub
Foto: ProAct Hub

Iz ProAct Hub-a pojašnjavaju da će učesnice praćenje ovih sadržaja moći prilagoditi svojim obavezama i slobodnom vremenu tokom sedmice, a sve što je, kako dodaju, potrebno jeste da imaju pristup dobroj internet konekciji i računaru dva do tri sata sedmično, kako bi mogle obaviti zadate aktivnosti.

“Takođe, za svaku obrađenu temu biće održana i edukativna sesija s lokalnim/om ekspertom/icom. Pored navedenih sesija s lokalnim ekspertima/cama, učesnicama će kroz cijeli program biti omogućena i podrška facilitatorica mr Valentine Radulović i mr Jasne Pejović iz kompanije DigitalBee, sa bogatim znanjem i iskustvom u različitim preduzetničkim oblastima, koje će redovno pratiti njihov rad i pomagati im u savladavanju sadržaja i ostvarenju željenih rezultata i ciljeva”, naglasili su u saopštenju.

Prijave za učešće u program AWE Akademije za preduzetnice su otvorene od 15. do 30. juna 2022. godine, a dostavljaju se putem prijavnog formulara na linku: https://forms.gle/HEqMHz1U4zDYkkfB6.

Učešće u programu je besplatno za sve polaznice.

“Pretvorimo preduzetničke snove u stvarnost”, poručuju iz ProAct Hub-a.

Send this to a friend