Ekonomija Otkrijte pogodnosti platne Mastercard Super kartice

Šta je još bolje od Super?

Sigurno već znate za Super Karticu. Čuli ste za povoljnosti koje možete ostvariti i benefite koje vam ona donosi. Međutim, da li ste čuli za platnu Mastercard Super Karticu?

Kako bi korisnicima omogućila da u bilo kom trenutku i na bilo kom mjestu plaćaju i ostvaruju pogodnosti, Mastercard Super Kartica nudi mogućnost istovremeno i plaćanja i sakupljanja bodova na svim POS terminalima i ecommerce, u Crnoj Gori i inostranstvu.

Osim povoljnosti koje pružaju sve vrste Super Kartica, ova kartica omogućava trgovinu na rate kod odabranih partnera, besplatno podizanje novca na bankomatima i šalterima Hipotekarne banke, ali i bodove pri svakom plaćanju bilo gdje. Ujedno, platnom Mastercard Super karticom se, bez provizije, mogu plaćati računi za Vodovod, Crnogorski Telekom i EPCG.

Korisnici platne Mastercard Super Kartice imaju posebne benefite prilikom kupovine u IDEA prodavnicama, jer korisnike nagrađuju bodovima i IDEA i Hipotekarna banka.

Promo period i povoljnosti za nove korisnike do 30. juna

One koji postanu korisnici platne Mastercard Super Kartice do 30. juna očekuju super benefiti. IDEA je pripremila kupone dobrodošlice i 500 bodova (5€) za nove korisnike. Prva tri mjeseca Hipotekarna banka daje duple bodove i besplatno održavanje kartice. Procedura preuzimanja je brza i jednostavna, u bilo kojoj filijali Hipotekarne banke.

Mehanizam za sakupljanje bodova podrazumijeva da za svaka potrošena 2 eura korisnik dobija 1 bod, a minimalni prag koji je potrebno dostići do ostvarivanja nagrade je 150 bodova. Sakupljeni bodovi se, nakon prelaska definisanog praga, mogu koristiti u narednom obračunskom periodu, prilikom jedne ili više kupovina u IDEA prodavnicama.

Zahtjev za izdavanje platne Mastercard Super Kartice zainteresovani mogu podnijeti u najbližoj poslovnici Hipotekarne banke, ali u promo periodu od 1. do 30. juna  pristupnice će se nalaziti u svim IDEA prodavnicama u 13 crnogorskih opština u kojima posluju filijale Hipotekarne banke.

Za više informacija kontaktirati kontakt centar Hipotekarne banke na 19905, ili posjetiti sajt  Super Kartice ili Hipotekarne banke.

Send this to a friend