Ekonomija

Završena UNIQA nagradna igra

U periodu od 21.decembra do 18.januara UNIQA osiguranje je za svoje online klijente organizovala nagradnu igru, u okviru koje su srećni dobitnici uz polisu kuće ili stana dobili i mobilni telefon Huawei P20 Lite:

  1. Mladen Savić
  2. Batrić Krvavac
  3. Jasna Sekulić
  4. Lazar Nikitović

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kompanija u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Osiguranje doma od eventualnih nepredviđenih događaja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje, možete obezbijediti i u nekoj od UNIQA poslovnica širom Crne Gore.

Ukoliko želite da zakažete sastanak sa prodajnim agenom u Vama najbližoj poslovnici, popunite formu u nastavku:

Send this to a friend