Grad Od 15. do 30. juna

Filmovi za djecu u kinu Boka do kraja juna

U susret Kotorskom festivalu pozorišta za djecu u kotorskom kinu Boka u Starom gradu do kraja juna prikazivaće se igrani i animirani filmovi za najmlađe.

Od ponedeljka 15. juna do srijede 17. juna od 19 sati na repertoaru je sinhronozovani crtani film PUPIJEVA POTRAGA u kome će mališani, pored uživanja u pustolovinama  morskog psa Pupija, upoznati očaravajući svijet morskih dubina.

Da je prijateljstvo jače i slađe od meda;  kakav je život pčela u košnicama najmlađi mogu pogledajti  u animiranom filmu PČELICA MAJA koji će se prikazivati od 18. do 20. juna od 19 sati.

Uzbudljiva priča  o prijateljstvu i  čarobnom  kraljevstvu Terabitija  biće ispričana u ponedjeljak 22. juna od 19 sati i u utorak i srijedu (23. i 24. jun.) od 20 sati.

Zasnovana na popularnom romanu MOST ZA TERABITIJU, ova avanturistička fantazija počiva na snazi mašte. 

Za one  koji  tek otkrivaju čarobni svijet gusara, crtani film  SINBAD prikazivaće se 25,26. i 27. juna od 19 sati.

SINBAD je odvažni moreplovac, junak klasične priče čija putovanja kroz opasna i nepoznata mora uzbuđuju sve generacije.

Zadnja dva dana juna prikazivaće se uzbudljiva  saga ZLATNI KOMPAS (29. jun od 19 sati i 30. jun od 20).

Ovo je avanturistički film o alternativnom  svijetu  u kojem se ljudske duše prikazuju kao životinje, gdje medvjedi ratuju, a cigani i vještice žive u miru. U središtu priče nalazi se Lajra 12-godišnja djevojčica koja pokušava da spasi prijateljicu koju je otela tajanstvena organizacija, a završava se epskom potragom kojom će se spasiti njen, ali i naš svijet.

Ulaznice za sve projekcije su 2,00 eura.

Send this to a friend