Grad

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex naći će se novi filmovi.

1. HOTEL TRANSILVANIJA 3

U trećem nastavku ovog animiranog hita pridružite se omiljenoj porodici čudovišta dok kreću na porodični odmor, na luksuzno krstarenje, kako bi se Drakula odmorio od pružanja odmora drugima.

Luksuznom krstarenju ne odolijeva ni ostatak Drakulinog čopora pa se i oni pridružuju putovanju.

Čudovišta se na brodu fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koja im se nude, od različitih sportskih aktivnosti preko fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija. Ali odmor se pretvara u noćnu moru kada Mavis shvati da je Drakula pao na šarm tajanstvene kapetanice Erike koja skriva opasnu tajnu koja bi mogla uništiti sva čudovišta.

2. RATCHET I CLANK

Zasnovano na Sonyjevoj i Insomniacovoj istoimenoj video igrici.

Ratchet i Clank je priča o dva netipična junaka koji se bore protiv zločestog vanzemaljca koji želi uništiti sve planete u galaksiji Solana. Kako bi spasili galaksiju, moraće udružiti snage s timom šarenih heroja zvanih The Galactic Rangers. Usput će učiti o junaštvu, prijateljstvu, i važnosti otkrivanja vlastitog identiteta.

3. JEDNA VRSTA PORODICE

Malena je uspješna doktorka, srednjih godina. Ukazuje joj se prilika života i mogućnost da postane majka bebe koju je usvojila, a koja uskoro treba da se rodi.

Nakon njenog rođenja, Malena odlazi da preuzme svog sina od surogat roditelja, međutim biološki roditelji djeteta, uprkos dogovoru počinju sa ucjenama. Iako je zakon na njihovoj strani, Malena preuzima rizik i polazi na neizvjesno putovanje zaražena moralnim i pravnim dilemama. Na tom putu i sama će otkriti koliko daleko je spremna da ode da bi dobila šta želi.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend