Grad

Veče za dame uz komediju Baš sam lijepa 3. maja u Cineplexxu

Ladies Night uz komediju “Baš sam lijepa” zakazan je za četvrtak, 3. maj sa početkom u 20 časova u bioskopu Cineplexx Delta city.

Posjetiteljke uz dobar provod očekuje piće dobodošlice šampanjac Mionetto Prosecco i modni magazini Elle i Cosmopolitan, dok gošće koje budu imale najviše sreće na poklon će dobiti i kozmetički paket drogerije Dama.

Glavnu ulogu u filmu “Baš sam lijepa” tumači fantastična Ejmi Šumer, dok joj društvo prave ljepotice Emili Rajtakovski, Naomi Kempbel i mnoge druge.

Rene Benet dobro zna kako je to kada si prosječan u svijetu kojim vladaju oni savršenog izgleda i savršene genetike. Poslije pada sa bicikla u teretani i povrede glave, Rene povjeruje da je odjednom postala neodoljiva. Zahvaljujući sigurnosti u sebe koju do sada nije imala, počinje da niže i profesionalni uspjeh u kozmetičkoj kompaniji za koju radi, a njena šefica, njen idol i uzor počinje veoma da je poštuje. Na kraju, Rene će shvatiti da je čarolija prestala, ali i da prava ljepota nije na površini kože, već duboko u čovjeku.

Ulaznice za Ladies Night i komediju “Baš sam lijepa” su u prodaji.

Ladies Night uz komediju “Baš sam lijepa” zakazan je za četvrtak, 3. maja, sa početkom u 20 časova.

 

Send this to a friend