Hronika

Pronađen kokain, uhapšena jedna osoba

Ilustracija

Po naredbi Osnovnog suda u Podgorici službenici kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, izvršili su pretres stana i drugih prostorija u ulici Crnogorskih sestara bb, koje koristi Ž.L. (34).

Policijski službenici su prilikom ulaska u stan zatekli V.M. (38) i D.J. (37), kojom prilikom je D.J. službenicima policije predao sedam komada tableta buprenorfina.

“Prilikom daljeg pretresa policija je pronašla dva pvc pakovanja sa praskastom materijom bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain mase 22,53 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa biljnom materijom za koju se sumnja da je opojna droga marihuana mase 14,85 grama”, navodi policija.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je pomenuta droga pronađena u stanu, vlasništvo V.M.

“On je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgoriciuhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, ističe policija.

Protiv D.J. će zbog posjedovanja tableta sa liste opijata biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Send this to a friend