Hronika

Radoje Zvicer tražio ukrajinsko državljanstvo

Radoje Zvicer (foto: detective-info.com.ua

Kotoranin Radoje Zvicer (37), navodni vođa kavačkog klana, koji je preživio pokušaj ubistva 26. maja u Kijevu, kako Dan nezvanično saznaje, bio je predao zahtjev za ukrajinsko državljanstvo, a navodno je priložio moldavski pasoš koji je posjedovao. Takođe, nakon izlaska iz ukrajinske bolnice pojačao je obezbjeđenje.

Kako saznaje Dan, nakon izlaska iz kijevske bolnice, Zvicer se oporavlja i živi na adresi gdje je i ranije živio. Na toj lokaciji čuvaju ga pripadnici ukrajinske službe.

“Rentira još dva stana pored njegovog u cilju dodatnog obezbjeđenja. U Ukrajini je boravio pod imenom Piter Raduj Znice”, kaže izvor Dana.

Ukoliko ga Crna Gora ne bude potraživala, a on bude posjedovao pasoš i neke druge zemlje osim Crne Gore, može biti deportovan i u tu zemlju.

Radoje Zvicer teško je ranjen u zasjedi u kvartu u kojem je živio.

Zbog napada na Zvicera uhapšeni su Stefan Đukić, prvoosumnjičeni za ubistvo Baranina Jovana Klisića, Podgoričanin Emil Tuzović i srpski državljani Petar Jovanović i Milan Branković.

U sklopu istrage o ovom slučaju, priveden je i službenik ukrajinske policije Rostislav Černobrivi.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
CocoMarkoAnimusLaz ili istinLa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Coco
Gost
Coco

Ziv bio 100god brt…

Marko
Gost
Marko

Sta rade špijuni barski i skaljarski

Animus
Gost
Animus

Moramo li znati detalje iz zivota kriminalaca, kao da je neka TV novela u pitanju, da pocne narod da saosjeca, da se zblizi sa kriminalcima i njihovom mukom??? Koje novinarstvo crno…

Laz ili istinLa
Gost
Laz ili istinLa

E zalosti drzavo moja .Posasavi narod tvoj od politike i zaboravi na ove “” biznismene “

Send this to a friend