Djeca

Evo zašto su djeca februara jedinstvena i voljena

Oni su spremni da se bore zbog cilja, da žive zbog ljubavi i ostvare želje najmilijih! Ovo su tajne osoba rođenih u februaru…
1. Iskreni su

Osobe rođene u februaru su veoma iskrene. Ne boje se da kažu istinu bez obzira na posljedice i situaciju u kojoj se nalaze. Istaknuće greške svojih prijatelja i ponuditi konstruktivnu kritiku, pa zaista možete da vjerujete u ono šta govore.

2. Originalni su

Ljudi rođeni u februaru vole da uče iz svog iskustva umjesto da slijepo prate trendove. Uživaju u novim vještinama, situacijama i aktivnostima. Njihova originalnost može da se primijeti i u načinu na koji se oblače.

3. Tajanstveni su

Ponekad je teško da razumijete šta se zaista krije iza uma osobe rođene u februaru. Oko sebe stvaraju auru tajanstvenosti zbog čega postaju još privlačniji ljudima oko sebe. Ponekad će prećutati bilo kakav detalj o sebi, ali ne zato što žele da vas prevare, već zato što ne misle da je taj dio pretjerano zanimljiv.

4. Vole da pomjeraju granice

Osobe rođene u februaru znaju da razmišljaju izvan zadatih okvira i veliki su inovatori na svojim područjima interesa. Ne čudi što je mnogo velikih naučnika rođeno baš u ovom najkraćem mjesecu u godini.

5. Uživaju u svojim poslovima

Nekima će se na prvu loptu učiniti da su spori u obavljanju svojih poslova, ali oni samo uživaju u onome što rade. Prate logiku i vole da analiziraju svoje postupke.

6. Uporni su

Da biste bili uspješni u životu, potrebno je da imate snažnu volju.
7. Predani su svojoj porodici

Tražite partnera koji će vam biti potpuno predan? Pokušajte sa osobom rođenom u februaru. Ne samo da su lojalni svojim partnerima, već se odlično slažu i sa članovima porodice.

8. Ljubitelji su životinja

Osobe rođene u februaru veliki su ljubitelji životinja. Fascinirani su životinjskim svijetom. Još od djetinjstva oni žele da imaju kućne ljubimce, a posebno pse. Rado odlaze u zoološke vrtove ili na safarije.

9. Vole da pomažu drugima

Osobe rođene u februaru su humanitarci. Vole da pomažu drugima i da se bore za prava obespravljenih. Nisu škrti, već im se zbog velike darežljivosti mnogi dive.

10. Tihi su i tajanstveni

Nemaju potrebu da budu glasni kako bi ih drugi uočili u društvu. Djeca februara su srećna čak i kada su tiha i tajanstvena.
Dragi kamen za osobe rođene u februaru jeste ametist, pas je koker španijel, omiljeni cvijet je iris, a najviše im prija miris cimeta u vrućoj čokoladi.

Send this to a friend