Djeca

Sjutra završni dan akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više

Sjutra je posljednji dan humanitarne akcije Podijelimo, jer zajedno možemo više, u šoping molu Delta City u Podgorici. Predstavnici udruženja Roditelji, koje organizuje akciju, i volonterskog kluba Gimnazije „Slobodan Škerović“ u toku cijelog dana (10-22 sata) biće aktivni na pultu, u centralnom atrijumu šoping mola Delta City, koji je i ove godine partner u organizaciji događaja.

U toku akcije, Udruženje zajedno sa građanima i kompanijama pomaže roditeljima iz socijalno ugroženih porodica da pripreme djecu za novu školsku godinu.

U toku cijele sedmice, u centralnom atrijumu tržnog centra Delta City, je postavljena korpa za donacije u kojoj zainteresovani ostavljaju donacije – pribor, sveske, obuću…

Osim u posebnoj korpi u šoping molu Delta City, donacije se mogu donijeti svakog dana u toku avgusta u prostorije Igračkoteke i Razvojnog centra u Podgorici, a sve infomacije se mogu dobiti na brojeve telefona 020 22 10 00 ili 67 02 04 11, kao i putem maila [email protected]

”Na evidenciji Uduženja i među onima kojima pomažemo je preko 250 porodica i 600 djece koja žive na rubu egzistencije. Dio djece je uključen u naše programe podrške učenju i cijele godine vrijedno uče sa našim volonterima. Znamo koliko je njihovim roditeljima teško da ih opreme za školu pa se i ove godine trudimo da im pomognemo i obezbijedimo sveske, torbe, pribor za školu kao i toplu odjeću i obuću. Koliko mališana ćemo obradovati, zavisi od broja firmi i pojedinaca koji se uključe u akciju pa ih zato pozivamo da podrže i pomognu da što veći broj djece spreman krene u novu školsku godinu”, kazala je Tanja Ćirović iz Udruženja Roditelji.

Ovogodišnja akcija je počela 1. avgusta, i do sada su se, osim građana, pozivu da se uključe odazvale i kompanije i organizacije.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend