Dom

Iskra baštenski program/ Vaš pouzdani partner u održavanju vrta

Iskra baštenski program/ Vaš pouzdani partner u održavanju vrta/ Foto: Cerovo

Kada je u pitanju održavanje vrta ili travnjaka, kvalitetni alati su od suštinskog značaja. Iskra, renomirana marka koja je sinonim za pouzdanost i kvalitet, nudi širok asortiman bastenskih alata koji će vam olakšati svakodnevne poslove oko uređivanja vašeg eksterijera.

Iskra kosilice su dizajnirane s ciljem da vam omoguće precizno košenje trave bez obzira na veličinu vašeg travnjaka. Sa različitim modelima koji uključuju električne, akumulatorske i benzinske pogone, možete pronaći idealno rješenje koje odgovara vašim potrebama i preferencijama. Sa snažnim motorima i ergonomskim dizajnom, Iskra kosilice obezbeđuju efikasno košenje uz minimalan napor.

Za precizno oblikovanje ivica travnjaka ili košenje teško dostupnih mesta, Iskra trimeri su nezamenjiv alat. Sa lakoćom se nose sa gustim rastinjem i omogućuju vam da postignete profesionalne rezultate čak i u najzahtevnijim uslovima. Ergonomska drška i lagana konstrukcija čine rad s Iskra trimerima udobnim i efikasnim.

Iskra baštenski program/ Vaš pouzdani partner u održavanju vrta/ Foto: Cerovo

Pored kosilica i trimera, Iskra nudi i širok asortiman drugih bastenskih alata kao što su ručne testere, baštenske makaze, i mnogi drugi. Svi ovi proizvodi odlikuju se visokim kvalitetom materijala i izrade, garantujući dugotrajnost i pouzdanost u radu.

Samo tokom aprila, u Cerovu možete nabaviti Iskra trimer za travu po cijeni od 98.99 evra! Iskra gurajuća kosilica za samo 159.99 evra! Za veće površine, preporučujemo Iskra samohodnu kosilicu za 229.99 evra.

Uz Iskra bastenske alate, održavanje vašeg vrta postaje jednostavno i efikasno. Pouzdani partner u svakom trenutku, Iskra vam pruža alate na koje možete računati kako biste uživali u ljepoti svog eksterijera bez nepotrebnog napora i stresa.

Iskra baštenski program/ Vaš pouzdani partner u održavanju vrta/ Foto: Cerovo

Pri odabiru preporučujemo vam da se konsultujete sa stručnim timom iz kompanije Cerovo kako biste dobili savjete i preporuke prilagođene vašem konkretnom zahtjevu. Posjetite neki od Cerovo salona u Baru ili u Podgorici, u Ulici Vojislavljevića 50!

Budite u toku sa novinama iz Cerovo kompanije I zapratite naše mreže.

©cerovo_home_decor

©kompanija_cerovo

Vaše Cerovo 068 878 150

www.cerovo.com

Send this to a friend