Dom

Pritisak pravi razliku: Najbolji perači na popustu

Foto: Okov

Blistav automobil, besprekorno čista terasa, vrt koji se diči bujnom vegetacijom – sve to su male radosti života koje nam ulivaju ponos i zadovoljstvo. No, održavanje spoljašnjih površina ponekad može biti zamoran i frustrirajući posao, a obična crijeva za vodu najčešće ne pomažu.

Zahvaljujući svojoj praktičnosti i efikasnosti, perači pod visokim pritiskom su stekli popularnost i tako postali nezaobilazni dio opreme za održavanje okućnice i automobila. Uz veliku snagu, oni lako uklanjaju prljavštinu, mahovinu, alge i ostatke sa bilo koje površine, bez napora i bez opasnih hemikalija.

Kupovina perača pod visokim pritiskom može biti finansijski zahtjevna, ali ulaganje u kvalitetnu opremu se uvijek isplati. Zato vam Okov, vaš višedecenijski partner u svim radnim poduhvatima, pruža nevjerovatnu ponudu perača pod visokim pritiskom poznatih brendova kao što su: DeWalt, Karcher, Lavorwash i STIHL!

Izdvajamo tri ponude perača pod visokim pritiskom koje izazivaju najviše pažnje:

  • Perač pod pritiskom Lavorwash STM160 – sa maksimalnim pritiskom od 160 bara, nudi tri načina rada: „soft“ za blaža zaprljanja, „medium“ za pranje automobila, „hard“ za pranje terasa i fasada. Uz 25% popusta možete ga kupiti po cijeni 144,90 eura.
  • Perač pod pritiskom DeWalt DXPW002M – opremljen snažnim indukcionim motorom koji pruža efikasniji i tiši rad. Uz čak 29% popusta njegova cijena iznosi 259,90 eura.
  • Perač pod pritiskom Karcher HD 5/15 – namijenjen korisnicima koji imaju česte i duže periode korišćenja perača. Kompaktan i lagan kompresorski perač na hladnu vodu pruža veliku snagu i odličnu mobilnost i namjenjen je kako za vertikalan, tako i za horizontalan režim rada. Specijalna akcijska cijena iznosi 774,90 eura.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupovinu perača pod pritiskom uz velike popuste. Posjetite Okov webshop i pogledajte kompletnu ponudu.

Kao i uvijek, za akcije u Okovu vlada veliko interesovanje: stoga požurite i osigurajte željene proizvode dok traju zalihe.

Preuzmi Okov aplikaciju

Da biste još više uštedjeli pridružite se zajednici od preko 40.000 korisnika naše aplikacije i prijavite se za digitalnu Posto karticu. Za članove Posto programa uvijek važe posebni popusti!

Send this to a friend