Moda

Melanija Tramp u kreaciji Ralfa Lorena

Nova prva dama SAD Melanija Tramp na inauguraciju svog supruga Donalda Tramp došla je u svijetloplavom kaputu od kašmira i haljini s visokom kragnom kreatora Ralfa Lorena.

“Bilo nam je veoma važno da održimo i proslavimo tradiciju stvarajući iskonski američki stil za ovaj trenutak”, saopštila je modna kuća Ralf Loren.

Melanija Tramp je s blago podignutom kosom, dugačkim plavim satenskim rukavicama i na visokim štiklama pozdravila odlazeću prvu damu Mišel Obamu u Bijeloj kući. Mišel je nosila crvenu haljinu kratkih rukava.

Ivanka Tramp, ćerka novog predsjednika Donalda Trampa, za inauguraciju je odabrala kreaciju Oskara de la Rente.

Trampova rivalka na predsjedničkim izborima Hilari Klinton na svečanosti jer bila u bijelom kompletu, u pantalonama Ralfa Lorena, sličnim onima koje je nosila kada je prihvatila demokratsku predsjedničku nominaciju, a imala je i bijeli kaput.

Savjetnica novog predsjednika Kejli Konvej na inauguraciju je došla u vunenom kaputu modne kuće Guči u crvenim, bijelim i plavim tonovima, koji asociraju na američku zastavu.

Više dizajnera je ranije reklo da ne želi da oblači Melaniju Tramp zato što se ne slažu s politikom njenog supruga koji se prezrivo osvrnuo na te izjave i rekao da njegova supruga ne bi ni željela haljine tih dizajnera.

Send this to a friend