Moda

Za sve nostalgičare – GAP kolekcija ’90-ih

Ukoliko vas ponekad uhvati nostalgija za brendovima i odjećom koju ste nekada nosili tokom ranih 2000-ih, sigurno će vas obradovati ova vijest.

Modni brend GAP je ponovo objavio kolekciju odjeće iz svoje arhive koja je tokom ranih 2000-ih bila vrlo popularna i bez koje nismo mogli da zamislimo izlazak.

Čuvena bijela majica sa džepom, isprana teksas jakna, bodiji i teksas suknje ponovo se vraćaju u prodaju nakon više od 10 godina. Tu je i glomazni duks sa velikim GAP logom, koji nam je bio omiljeni tokom hladnijih dana.

Iako je danas popularna moda inspirisana muškim krojevima, kao i glomazni komadi, ovaj duks će se nalaziti isključivo u muškom dijelu garderobe.

U „staroj-novoj“ kampanji se pojavljuju djeca poznatih umjetnika, koja nose slične kombinacije odjeće u kojoj su se nekada slikali njihovi roditelji: Čelzi Tajler (ćerka Stiven Tajlera), Ramer Vilis (ćerka Demi Mur), Evan Ros (sin Dajane Ros), DJ TJ Mizel (sin Master Džeja iz Run DMC-ja), Lizi Džeger (ćerka Mik Džegera), Koko Gordon (ćerka Kim Gordon). Pored njih, u kampanji učestvuje i Naomi Kembel, kao glavna zvijezda.

Send this to a friend