Politika

Popović: Berane uvijek bilo bastion slobode i antifašističke borbe

Andrija Popović

Povodom Dana opštine Berane, predsjedniku opštine, predsjedniku Skupštine opštine, odbornicima i svim građanima Berana u svoje i u ime Liberalne partije Crne Gore upućujem najiskrenije čestitke, uz želju da u vremenu koje je pred nama ovaj grad da snažan doprinos razvoju potencijala sjevera Crne Gore, poručio je danas predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Kako je istakao, u svojoj istoriji Berane je uvijek bilo bastion slobode i antifašističke borbe, grad i njegovi stanovnici koji su bili uzor mnogim generacijama kako se bori i kako se radi za slobodu svoje zemlje.

“Građani Berana mogu biti ponosni na datum koji obilježavaju, jer je to jedan od najsvjetlih dana časne antifašističke borbe, slobodarskog crnogorskog naroda, a posebno onoga dijela koji pripada sjevernom regionu Crne Gore”, naveo je Popović.

Dodao je da je istorija pokazala da samo hrabri i uporni narodi koji znaju da prate progresivne vizije i da grade, a ne razgrađuju, uspijevaju.

“A vi dragi Beranci pripadate jednom takvom narodu i sa dignitetom nastavite da razvijate Berane svih nas. Više sam nego siguran da će građani Berana i dalje unapređivati visok nivo međususjedskih odnosa uz njegovanje skladnih vjerskih i nacionalnih osjećanja koji su uvijek krasili Berane”, zaključio je predsjednik Liberalne partije.

Send this to a friend