Fudbal

Bjelopoljci, Kotorani i Podgoričani predstavljaju Crnu Goru u LŠ

Ilustracija

Fenomenalni kompleks bazena i ugostiteljskih objekata, jedno od najljepših mjesta u Sloveniji poznato po termalnim izvorima i sportsko rekrativnom centru i naravno najezdi turista iz svih krajeva svijeta od sjutra će biti u znaku fudbala. I to onog najmasovnijeg prelijepe Terme Čatež su od 5. do 9. septembra domaćini trećeg izdanja Lige šampiona u mini fudbalu u organizaciji Evropske federacije.

A u blizini slovenačke granice sa Hrvatskom Crnu Goru će predstavljati prvak bjelopoljska ekipa Pruška, vicešampion Karampana iz Kotora i predstavnik podgoričke minifudbal lige Valter.

Cilj je da prođemo grupu, sve preko toga bio bi ogroman uspjeh za nas, poručio je dan uoči polaska ekipe za Sloveniju, trener Valtera Dejan Raspopović, koji na put vodi Nemanju Novovića, Nikolu Jelenića, kapitena Marka Rašovića, Samira Adrovića, Nikolu Osmajića, Đorđa Luketu, Borisa Mijovića, Redža Mulića, Krsta Škatarića, Pavla Šaranovića, Nikolu Mijovića, Amara Tuzovića i Vladimira Radovića.

Sva tri tima sa velikim ambicijama putuju u Sloveniju sanja se čak i titula, koja je prošle godine stigla u Crnu Goru, osvojila je podgorička ekipa Dadi. Može li naša zemja ponovo da dočeka šampione?

Tags
Send this to a friend