Fudbal MeridianBet 1.CFL

Bod donosi jesenju titulu, ali Budućnost cilja pobjedu

Zoran Petrović

Šest ligaških pobjeda vezala je Budućnost i sa tri boda prednosti na vrhu tabele ulazi u posljednje kolo prvog dijela šampionata.

,,Plavima“ je i bod dovoljan da proslave ,,jesenje lovorike“, s tim što planiraju da zadrže trenutnu zalihu u odnosu na drugoplasiranu Sutjesku.

Prednost lidera mogla bi da bude i veća pred pauzu, ali Podgoričani razmišljaju samo o pobjedi na stadionu ,,Braće Velašević“.

“Sigurno je da nas čeka loš teren, ali prije svega nezgodna ekipa Iskre, s kojom smo već igrali dva puta tokom ove jeseni. Na oba meča smo kiksali i sigurno da to ne smije da nam se ponovi. Voljeli bismo da polusezonu završimo uspješno, kakva je bila praktično cijela,” rekao je krilni napadač ,,plavih“ Zoran Petrović.

Kako jesen odmiče tako su podloge širom Crne Gore sve lošije.

Fudbaleri Budućnosti u tome ne traže opravdanje…

“Nećemo moći u potpunosti da igramo našu igru, ali prilagodićemo se terenu. Već u par posljednjih kola igramo u uslovima kakvi će biti u Danilovgradu, tako da nećemo unaprijed razmišljati o tome. Kolektiv je dobar, imamo kvalitetne igrače i moramo od starta da se prilagodimo terenu, jer kako bude nama, tako će da bude i protivniku. Mislim da u utakmicu moramo da uđemo kao protiv Mornara prije nekoliko dana. Nadam se da ćemo u Danilovgradu produžiti niz i ostvariti sedmi uzastopni trijumf,” ističe 25-godišnji ofanzivac.

Send this to a friend