Fudbal Gradski derbi

Budućnost ne gleda tabelu

foto: dan.co.me

U Podgorici tačnije na Zlatici sastaće se Kom i Budućnost (subota, 13.30). Podgoričani se nadaju trijumfu, ali isto tako vjeruju da će nakon toga čuti dobre vijesti sa Starog aerodroma.

“Pritisak uvijek postoji kod nas, ali je bio veći kada smo bili lideri. Pokušavamo da to kanališemo na pravi način, zato idemo utakmicu po utakmicu”, rekao je Dejan Mrvaljević, pomoćnik Branka Brnovića (vraća se u srijedu protiv Rudara), a onda se nadovezao.

“Znamo da konkurent ima tešku utakmicu, bilo bi lijepo da se vratimo na prvo mjesto, ali najprije i mi treba da ostvarimo pobjedu protiv Koma, što neće biti ni malo jednostavno”, jasan je Mrvaljević.

Budućnost tri utakmice ne zna za poraz (dvije pobjede i remi), a Igor Ivanović se nada da će ekipa nastaviti sa do-
brom formom.

“Na manjem terenu je teško raširiti protivnika, ali moramo i sa tim da se izborimo. Sve što nas zanima jesu tri boda. Tabelu baš i ne gledamo, bitno je da pobjeđujemo u kontinuitetu, a s tim će doći i povratak na vrh” poručio je ofanzivac “plavih”.

Zeta na “Trešnjici” (subota, 13.30) želi da se vrati na pobjednički kolosijek protiv Petrovca, koji je tek u prošlom kolu pronašao formu. Podgorica i Grbalj će se sastati na DG areni (subota, 17.00), dok će Rudar u Pljevljima igrati protiv OFK Titograda.

Send this to a friend