Fudbal

Da se vidi ko ima tim za Evropu

foto: Iva Mandić

Iskra i Zeta u srcu Bjelopavlića igraju utakmicu 23. kola (subota, 14.30) “građani” stidljivo pričaju o Evropi (opstanak im je u mislima), dok “vukovi” otvoreno žele izlazak na evro scenu.

A razdvaja ih samo pet bodova na tabeli Iskra je šesta sa 27, a Zeta treća sa 32…

“Nikoga ne potcjenjujemo, posebno ne Zetu koja je dokazala da ima dobru ekipu i da igra dobro. Međutim, fokusirani smo samo na nas i našu igru. Nadam se da ćemo da osvojimo tri boda” rekao je 30-godišnji desni bek Iskre, Miroje Jovanović, koji ima recept za tri važna boda koja mogu približiti četu Aleksandra Nedovića Evropi…

“Ključ utakmice može da bude strpljiva igra i naš dogovor iz svlačionice. Biće teško bez obzira što igramo na našem terenu i pred našim navijačima”, jasan je Jovanović, čija je Iskra u uvodna tri kola osvojila četiri boda i prikazala odličnu igru.

Zeta ove sezone ne zna za trijumf nad Iskrom u prvom dijelu sezone, u Danilovgradu, je bilo 1:1, a na Trešnjici su slavili Danilovgrađani 2:1. To je dodatni motiv za “vukove”.

“Iskra ima odličan tim, dobre pojedince, tako da u Danilovgradu moramo da budemo oprezni. Ali, mislim da imamo ekipu za Evropu, a to treba da dokažemo”, govori za “Vikend novine” kapiten Zete, Igor Vujačić, koji tvrdi da poraz od Sutjeske u prošlom kolu nije uticao na prvog šampiona nezavisne Crne Gore.

“Nismo zaslužili poraz, ali nije strašno izgubiti od prvog na tabeli. Ukoliko protiv Iskre damo svoj maksimum, rezultat neće doći u pitanje”, jasan je štoper Zete, koja je u prva tri kola baš kao i Iskra osvojila četiri boda.

Send this to a friend