Fudbal 1.CFL

Dečić želi da nastavi niz

Tuzani dočekuju Iskru, a iako su Danilovgrađani otvorili sezonu ispod očekivanja, u taboru Dečića vrlo su oprezni.

“Radi se o dobroj ekipi, koja ima nekoliko sjajnih pojedinaca. Svjesni smo da nas čeka težak posao. Iskra je prošle sezone konstantno bila u vrhu, zasluženo izborila Evropu i jasno je da će i ovog puta imati najveće ambicije. Baš zbog toga, iako možda nijesu krenuli sezonu kao što su očekivali, znamo da imaju veliki kvalitet, tako da sa dosta opreza ulazimo u ovaj duel”,  kazao je Pavle Velimirović, golman Dečića.

Fudbaleri Iskre su poslije dva uzastopna uspjeha, u prvenstvenom okršaju sa Jezerom i Titogradom u Kupu, neočekivano prekinuli mini pobjedničku seriju protiv desetkovane Zete. Da nijesu bili na visini zadatka u tom susretu potvrdio nam je iskusni napadač Ivan Vuković, koji je uvjeren da će on i njegovi saigrači danas popraviti utisak u Tuzima.

“U zadnjoj utakmici nijesmo bili na onom nivou koji nas je uglavnom krasio u prethodnoj sezoni. Ipak, i neriješen ishod sa Golubovčanima nije loš s obzirom na ostale rezultate desetog kola. Međutim, to nije adekvatna satisfakcija za naš učinak i zato protiv Dečića moramo pokazati pravo lice i staviti do znanja fudbalskoj javnosti da nam je mjestu u vrhu tabele. Očekuje nas veliko iskušenje tim prije jer domaćin ima odličnu ekipu sa dobrim kormilarem i takođe tipuje na najviši plasman”, objektivan je popularni Giga.

Send this to a friend