Fudbal

Dobar i opasan rezultat

foto: FK Budućnost

Budućnost je sačuvala mrežu pod Golubinjom, s tim što nije uspjela da postigne gol u prvom meču osmine finala Kupa.

Uoči revanša pod Goricom, “plavi” protiv Rudara imaju 0:0, što jeste dobar, ali i opasan rezultat.

“Potrebna nam je pobjeda u revanšu i vjerujem da ćemo je ostvariti. Od početka sezone igrali smo dva puta protiv Rudara i mislim da smo više pokazali. Ostaje žal što nijesmo postigli gol u Pljevljima, ali vjerujem da ćemo u tome uspjeti pred svojim navijačima. Želimo da idemo do kraja u Kupu i svi znamo što treba da uradimo protiv Pljevljaka, ali i ostalih rivala” rekao je desni bek podgoričkog tima, Milan Đurišić.

Budućnost se okrenula novom izazovu u prvenstvu slijedi gostovanje Mornaru, ovog puta na neutralnom terenu u Kotoru. “Plavi” su se vratili u realnu trku za jesenju titulu nakon što su prišli vodećem OFK Titograd na tri boda.

“Bez obzira na to što je Mornar posljednji na tabeli, siguran sam da nas čeka zahtjevna utakmica. Barani su sporije ušli u prvenstvo jer su kasnije počeli pripreme. To se odrazilo na njihov učinak, ali već sada iza sebe imaju nekoliko mjeseci zajedničkog rada i pokazuju timski napredak. Svi danas igraju fudbal i sa naše strane ne smije da bude opuštanja. Smanjili smo zaostatak za komšijama i iskreno se nadam da ćemo ubrzo biti lider na tabeli”, zaključio je Đurišić.

Send this to a friend