Fudbal

Drašković, Pejaković i Felipe u Rudaru

Rudar je u smiraj prelaznog roka (traje do 2. avgusta) doveo tri igrača, novi fudbaleri najtrofejnijeg našeg kluba su štoper Stefan Drašković, vezista Ivan Pejaković i napadač Patrik Felipe, koji su se već stavili na raspolaganje treneru Edisu Mulaliću.

Dvadesetdevetogodišnji Drašković je stigao iz čačanskog Borca i predstavljaće pojačanje za posljednju liniju koja je ostala bez Radula Živkovića, Filipa Mitrovića i Stevana Reljića. Novi defanzivac “rudara” je pored “zebri” u karijeri igrao još za Slogu iz Kraljeva, Mačvu iz Šapca, Metalac, Radnik iz Bijeljine, Sinđelić iz Niša, dok je jedini inostrani izlet imao u moldavsku Dačiju.

Dvadesetšestogodišnji Pejaković je dobro poznat domaćoj javnosti vezista koji može da igra na svakom mjestu u sredini terena je ponikao u Lovćenu, nosio je dresove Petrovca i Budućnosti, a prošlo proljeće je proveo u Komu.

Defanzivac je pronađen u Srbiji, vezista u našoj državi, a centarfor u Brazilu! Dvadesetčetvorogodišnji Felipe je stigao iz kluba Kambe Atletiko, a Rudar je odlučio da potpiše ugovor sa njim nakon što je prošao probu pod patronatom Edisa Mulalića.

Rudar je tako kompletirao listu od devet pojačanja, pošto su prije pomenutog trija u Pljevlja stigli Nemanja Sekulić, Periša Pešukić, Andrija Gluščević, Adis Kuč, Danin Talović i Milivoje Mrdak. Tabor “rudara” su napustili Rodoljub Paunović, Ivan Racković, Maurisio Bajk, Kaoru Tanimoto, Stevan Reljić, Jasmin Agović, Marko Burzanović, Dejan Kotorac, Predrag Brnović, Filip Mitrović, Radule Živković i trener Miodrag Vukotić.

Tags
Send this to a friend