Fudbal

Grbalj protiv šampiona za prekid loše serije kod kuće

Foto: Miloš Prodanović

Aktuelni prvak Cme Gore, ekipa Sutjeske, peti je gost Grbljana u prvom dijelu prvenstva u Radanovićima.

U minulim susretima gosti su slavili identičnim rezultatom (1:0), ali niko nije nadigrao Grbljane.

“Vrijeme je da i nama krene. Stvaramo prilike, nadigravamo rivale, ali ne pogađamo mrežu. Mnogo smo bodova izgubili nesrećno i vrijeme je da se i nama okrene sportska sreća. Imamo dovoljno motiva protiv tima iz Nikšića pa se nadam dobroj igri, ali i rezultatu”, poručio je napadač Grblja Nikola Popović.

Iz dosadašnjeg iskustva, poznato je da Grbljani najbolje partije pružaju u duelima sa najjačim ekipama. Kako je Sutjeska jedan od glavnih kadidata za vrh tabele, eto prilike da Grbalj pokaže koliko vrijedi.

Sutjeska je na posljednja tri meča osvojila samo bod. iako je dva puta igrala kraj Bistrice. Bod u derbiju protiv lidera, OFK Titograd i dva neočekivana poraza od Iskre, pa zatim i Zete u Nikšiču, pokazali su da je šampipn još daleko od željene forme.

“Vjerovali smo da ćemo nakon pauze djelovati bolje, ali uslijedio je poraz od Zete. Vjerujem da to neće uticati na nas psihološki, da ćemo ipak protiv Grblja biti na nivou. Možda nam sve ovo da još veći motiv da pokažemo da zaista zaslužujemo da budemo u vrhu i nadam se da će nas sve ovo natjerati da se probudimo”, kazao je kapiten Vladan Giljen.

Tags
Send this to a friend