Fudbal

Igra na popravnom

foto: fscg.me

Budućnost je pred početak prvenstva važila za glavnog pretendenta na titulu, važi i sada, s tim što na početku domaće sezone definitivno ne igra šampionski fudbal. Uspjela je to da sakrije u gostima, gdje je konkretno na Trešnjici i u Radanovićima ostvarila više srećne, nego zaslužene pobjede.

Stvarni problemi u igri “plavih” najbolje se vidjelo pod Goricom, gdje je ekipa vezala tri remija. Lovćen, Petrovac i prije dvije noći Rudar uspjeli su da uspore Budućnost na putu do trofeja.

“Ne možemo da budemo zadovoljni učinkom protiv ekipe iz Pljevalja. Cilj je bio dapobijedimo u veoma važnoj utakmici za nas, a ovoj ili smo bod. Momci su pružili maksimum u ovom trenutku, nemam što da im zamjerim, ali nije išlo. Imamo problema koji ne mogu da se riješe preko noći. Radićemo na poboljšanju igre i rezultata”, rekao je trener Radisav Dragićević.

Budućnost je ostavila slab utisak protiv Pljevljaka, ali je bilo momenata i kada je mogla da okrene meč na svoju stranu.Sredinom prvog poluvremana Podgoričani su imali nekoliko obećavajućih situacija pred protivničkim golom, kao i zicer koji Ivanović nije pretvorio u vođstvo. U nastavku je samo Mijić bio u prilici da zatrese mrežu, ali to mu nije dozvolio golman Aković zapaženom intervencijom u 56. minutu.

“Imali smo svoje šanse koje smo morali da iskoristimo. Vjerujem da bi sve bilo drugačije da smo poveli u prvom poluvremenu, kao što smo zaslužili. U nastavku je Rudar došao do igre i spriječio nas da uradimo nešto više. Ostaje žal, ali idemo dalje”, poručio je Dragićević.

“Plavi” za vikend gostuju Sutjesci u najvećem crnogorskom derbiju.

“Pred nama je teška utakmica, ali uradićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. Imamo naporan ritam ove sedmice, ali tako je i sa ostalim ekipama. Moramo da odgovorimo fizičkim zahtjevima, ali i protivniku koji brani titulu. Biće neizvjesno, ali nadam se da ćemo biti uspješniji”, zaključio je Dragićević.

Send this to a friend