Fudbal

Jović: Hvala Ajntrahtu, dolazak u Real je ispunjenje sna

Luka Jović je poručio da je ispunio san potpisivanjem ugovora sa Realom, ali i da mu nije bilo lako da napusti Ajntraht iz Frankfurta.

Srpski reprezentativac se na Instragramu oprostio od navijača koji su ga bodrili u prethodne dvije sezone.

“Dragi navijači Ajntrahta, kao što se već pročitali, prešao sam u Real Madrid. Naravno, želio bih da iskoristim priliku da vam se još jednom obratim sa nekoliko riječi. Zaista sam uživao u prethodne dvije godine u Frankfurtu. Upoznao sam mnogo sjajnih ljudi i igrao sam u fantastičnom klubu, koji mu uz navijače predstavlja nešto zaista posebno. Možemo da budemo ponosni na sve ono što smo ostvarili. Nikada neću zaboraviti šta smo uradili uz vašu pomoć u Ligi Evrope. Najsvjetliji trentuak je svakako osvajanje Kupa prošle sezone u Berlinu”, rekao je Jović.

Šansa da se pređe u Real dobija se jednom u životu.

“Real mi je otvorio velika vrata da postanem još bolji fudbaler. San svakog djeteta je da igra u tako velikom klubu. Moj san se upravo ostvario. Želio bih ovom prilikom da se zahvalim svima u klubu i sjajnim navijačima. Hvala vam što ste mi dali priliku da se razvijem kao čovjek. Hvala vam za svu podršku. Zauvijek ćete zauzimati mjesto u mom srcu”, istakao je Luka Jović.

Send this to a friend