Fudbal

Ko ostaje u trci za Evropu

Pobjednik ostaje u trci za Evropu, poraženi najvjerovatnije stavlja tačku na evropske snove i do kraja strijepi za opstanak kroz tu prizmu se gleda na današnji sudar Rudara i Iskre pod Golubinjom.

“Čini mi se da smo u usponu forme, da naša igra ‘raste’, ali je velika šteta što zbog vremenskih nepogoda i stanja terena nijesmo mogli bolje da iskoristimo ovu pauzu. Samo dva dana smo mogli normalno da treniramo”, kaže za DN Miodrag Vukotić, trener Rudara, ali ne očajava. “Protivnik je kvalitetan, iskusan tim, ali želimo u Evropu i onda je jasno da moramo da dobijamo ovakve utakmice kod kuće.”

I dok Pljevljaci mogu da se pohvale boljom formom, Danilovgrađani vjeruju u reprizu posljednjeg izleta na sjever Crne Gore u septembru 2017. slavili su 1:0 (gol Borisa Došljaka, koji sada igra na Islandu).

“Našu igre nijesu ispratili adekvatni rezultati. Malo ko nas je nadigrao, većinu golova primili smo zahvaljujući nevjerovatnim padovima koncentracije”, rekao nam je Aleksandar Nedović, strateg Danilovgrađana. “Ukoliko protiv Rudara održimo nivo koncentracije svih 90 minuta, nadam se pozitivnom ishodu. Rudar je dobro organizovan tim, sa širokim igračkim kadrom, ali budite sigurni imamo i mi šta da pokažemo.”

adnji vezni.

Send this to a friend