Fudbal

Lider napada pobjedu pred pauzu

foto: OFK Titograd

OFK Titograd devet kola “rušio” je sve, a onda je lider zaustavljenu Pljevljima.

“Crveni” su odreagovali pod Malim brdom savladavši Petrovac u prvom meču osmine finala Kupa, ali će danas protiv Iskre tražiti pravu reakciju povratak pozitivne serije u prvenstvu, kako bi dvonedjeljnu pauzu dočekali u dobrom raspoloženju.

“Nakon poraza od Rudara bio sam zabrinut. Cekao sam reakciju momaka u meču protiv Petrovca, i dobio sam je, tako da nam se vratio osmijeh na lice u svom stilu” prokomentarisao je Igor Pamić, trener OFK Titograd.

U taboru “crvenih” oprezni su, ne samo zbog činjenice da su u prethodnom kolu doživjeli poraz, već i zbog toga što je Iskra znala da iznenadi osvoji bod pod Golubinjom, zaustavi zahuktali Lovćen…

“U goste nam dolazi ekipa Iskre, koja ima odličnu ekipu, sa odličnim trenerom. Sigurno je da ćemo izaći izaći sa poštovanjem i prije svega dozom opreza. Iskra može da zaprijeti svakom timu u ligi, imaju kvalitet i igru” dodao je Pamić.

Poslije dva uzastopna poraza i to od Budućnosti i Sutjeske u Kupu, Iskru danas očekuje još jedno teško gostovanje. Danilovgrađani će odmjeriti snage sa liderom na tabeli i sa željom da se sa Starog aerodroma vrate makar neporaženi.

“Titograd je apsolutni favorit i mi nemamo što da izgubimo, osim da u jednoj otvorenoj igri potvrdimo kvalitet ekipe i pokušamo da izborimo povoljan rezultat. Zadatak je veoma težak, s obzirom na ambicije domaćina da se nakon ovog susreta učvrsti na čelnoj poziciji. Mada je to i dobra šansa da ih iznenadimo iz brzih kontri koristeći njihove eventualne greške na sredini terena. Nama je, ipak, najvažnije da sačuvamo sopstvenu mrežu, pa što uradimo u napadu” rekao je pomoćni trener Iskre Srđan Nikić, uvjeren da se neće ponoviti loše izdanje mladića u prethodna dva meča.

Send this to a friend