Fudbal trener budućnosti najavio bolju igru u nastavku prvenstva

Milinković: Odsustvo reprezentativaca nas je poremetilo

Trener fudbalera Budućnosti Mladen Milinković kaže da je njegovu ekipu poremetila dvonedjeljna pauza u prvenstvu, te da iz tog razloga igra u susretu sa Zetom nije bila na optimalnom nivou.

Milinković nije pričao o prekidu meča koji se dogodio u 79. minutu kada su igrači Zete napustili teren nezadovoljni suđenjem, ali je dao svoje viđenje igre njegove ekipe.

“Nismo bili na našem nivou u prvom dijelu. Ne želim da opravdavam igrače, ali odsustvo velikog broja prvotimaca tokom reprezentativne pauze nas je malo poremetilo“, rekao je strateg Podgoričana, koji je kompletnu ekipu imao tek tokom posljednja dva treninga.

“Bilo je bitno da pobijedimo, postigli smo pogodak i stekli prednost do prekida. Ne možemo da budemo zadovoljni igrom, naročito ne u prvom dijelu, dok smo u drugom poluvremenu pokušali sa nekoliko izmjena protiv protivnika koji je imao igrača manje i onda smo lakše igrali”, rekao je Milinković i dodao:

“Možemo mnogo bolje, ali smo morali da mijenjamo neke stvari zbog kartona i povreda. Draško Božović je prinuđen da igra na poziciji koja nije njegova i ne može da pruži ono što je pružao prošle godine na svojoj poziciji. Ali raduje me što igrači shvataju da je klub na prvom mjestu“.

Send this to a friend