Fudbal

Miodrag Radulović i Liban jure istoriju

Prije nešto više od mjesec dana u Pjongjangu je osvojio veliki bod (2:2), a danas (16.30) će protiv istog rivala tražiti pobjedu pred svojim navijačima Miodrag Radulović i njegov Liban dočekuju Sjevernu Koreju.

A, u Bejrutu vlada fudbalska euforija Libanci jure istorijski plasman na Azijski kup (igrali su ga 2000. kao domaćini), a izabranicima našeg Radulovića bi pobjeda praktično riješila pitanje plasmana na završni turnir koji se 2019. godine igra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

“Pred nama je veoma važna utakmica, koja praktično može biti i odlučujuća. Poštujemo Sjevernu Koreju, to je reprezentacija koja je učestvovala na četiri Azijska kupa i dva Svjetska prvenstva”, rekao je Mijo Radulović za zvaničnu stranicu azijske kuće fudbala, AFC.

Selekcija bivšeg stratega Budućnosti se nalazi na prvom mjestu sa sedam osvojenih bodova pored pomenutog remija sa Sjevernom Korejom, Liban je kod kuće pobijedio Hong Kong (2:0), a u gostima Maleziju (2:1). Dvije prvoplasirane reprezentacije u grupi će obezbijediti učešće na Azijskom kupu.

Send this to a friend