Fudbal

Mladost može da se bori za duplu krunu

Trener fudbalera Mladost Dejan Vukićević kazao je za Sport klub da njegova ekipa ima potencijal za osvajanje duple krune.

“Vjerujem u ekipu koju vodim. Znam da ima veliki potencijal i uvjeren sam da može da se bori za oba trofeja u Crnoj Gori. Crta se podvlači na kraju sezone, a to je u maju mjesecu naredne godine. Idemo dalje. Korak po korak”, rekao je Vukićević.

Mladost je u srijedu pobijedila Zetu sa 4:0 i nalazi se nadomak plasmana u četvrtfinale nacionalnog kupa. Romantičari su u domaćem šampionatu, uoči reprezentativne pauze, bili u krizi rezultata i tada se pojavila vijest da se Vukićeviću drma klupa…

“Svjestan sam kakvim se poslom bavim i zbog toga se ne opterećujem pisanjem medija. Naravno da sam vidio da me pojedinci smjenjuju, a sada će da me hvale i tako u krug. Ja sam trener koji je fokusiran na posao i tim koji vodim. Uz igrača sam i kada je dobro i kada nije. Naravno da bi smo svi u klubu i poslu kojim se bavimo voljeli da uvijek bude dobro i da nema oscilacija ali to nije moguće“, zaključio je Dejan Vukićević.

Send this to a friend