Fudbal Prva liga

Najteža utakmica do sada

Na krilima pobjede nad Iskrom u prošlom kolu, fudbaleri Koma u dobrom raspoloženju, ali i sa respektom dočekuju Rudar.

Trener Zlatičana Viktor Trenevski smatra daje današnja utakmica najteža za njegov tim od početka sezone.

“Pomalo smo umorni od priče da se Rudar kasno okupio i ušao u prvenstvo bez priprema. Momci koji igraju tamo nijesu dva mjeseca odmarali, nego su trenirali. Iza sebe imaju sedam prvenstvenih mečeva, kao i dvonedjeljnu pauzu. Rudar je Rudar i znam koliko zahtjevan duel nas čeka”, rekao je Trenevski koji nastavlja:

“Moramo da budemo strpljivi, da igramo našu igru, greške da svedemo na minimum. Treba da imamo maksimalan pristup, samo tako možemo do pozitivnog epiloga. Idemo na pobjedu, ali u krajnjem ni bod nije loš. Uvijek je bolje kada se na tabeli nešto dopiše”, rekao je Trenevski.

Sve bolji kao tim

Rudar dolazi u Podgoricu sa namjerom da ne izgubi, a ako se ukaže šansa i da osvoji sva tri boda.

“Igramo protiv dobre, organizovane ekipe. Kom ima nekoliko iskusnih igrača, a među njima i jednog od najboljih u ligi Vujoviča. Nadam se da ćemo ga zaustaviti. Opasnost prijeti i od ostalih, ali imamo svoje adute. Naša prednost je što smo rasterećeniji. Nadam se da ćemo nakon ovog gostovanja popraviti bodovni saldo”, rekao je Marko Vuković, ofanzivac ekipe iz Pljevalja.

Rudaru je prijala pauza u prvenstvu…

“Podigli smo se fizički, uigraniji smo, samopouzdanje je sve bolje, atmosfera je krajnje pozitivna. Kako vrijeme bude odmicalo, očekujem da budemo sve bolji. Čeka nas naporan raspored, tri meča u osam dana, ali sada imamo snage da odgovorimo izazovima. Ovaj tim će da raste”, poručio je Vuković.

Send this to a friend