Fudbal

Napad na nova tri boda

foto: Iva Mandić

Na Starom aerodromu, na terenu FK Mladost, praktično direktan obračun za izlazak u Evropu! Mladost dočekuje Zetu (danas, 17.30), “romantičari” bi trijumfom iskoristili pol poziciju u kojoj se nalaze u okviru borbe za izlazak na evro scenu, dok bi “vukovi” sa tri boda napravili veliki korak ka trećem mjestu.

“Crveni” se nadaju da će iskoristiti dobru formu i činjenicu da nijesu poraženi na posljednjih 14 utakmica (šest pobjeda, osam remija).

“Ide nam u korist što nemamo poraz, jer nam znači zbog samopouzdanja”, rekao nam je talentovani 20-godišnji Marko Miličković, koji je proigrao dolaskom Aleksandra Miljenovića na klupu “romantičara”.

“Nadam se da ćemo da nastavimo taj niz bez poraza. Zeta je mlada i dobra ekipa, ali naša prednost je što igramo na domaćem terenu. Nadam se da ćemo osvojiti sva tri boda”, jasan je Miličković.

A optimizam vlada i u taboru prvog šampiona Crne Gore, posebno nakon pobjede nad Petrovcem u prošlom kolu (3:1).

“Uvijek sam optimista i idem na pobjedu, nebitno da li igramo kod kuće ili u gostima. Mladost zaslužuje maksimalno poštovanje, najstandardnija je ekipa ovog proljeća i uz Sutjesku je osvojila najviše bodova. Ali, naše ambicije su jasne, želimo sve pobjede do kraja”, jasan je trener Zete Dragoljub Đuretić, čija ekipa će do kraja sezone pored Mladosti igrati i protiv Grblja i Rudara.

Zeta nema poraz ove sezone od Mladosti u prvenstvu “vukovi” su u tri međusobna duela upisali dvije pobjede i jedan remi.

“Naš plan je da napadnemo Mladost i ostale rivale, ali ne zavisi sve od nas. Sve tri ekipe protiv kojih igramo u finišu su nam konkurenti za Evropu i ni protiv jedne od njih neće biti lako. Uložićemo napor da izađemo kao pobjednici, nadam se da ćemo uspjeti”, jasan je Đuretić.

Send this to a friend