Fudbal Plavi gostuju na Topolici

Nedović: Budućnost mora da igra sa stilom i da zadovolji najveći broj navijača u državi

foto: FK Budućnost

Derbi 11. kola fudbalskog prvenstva odigraće sjutra Mornar i Budućnost, a trener “plavih” nada se da će njegov tim nastaviti sa partijama koje su ga krasile pred reprezentativnu pauzu.

Podgoričani su svjesni da ih samo pobjeda ostavlja u trci za titulu jer Sutjeska već odmiče na vrhu.

“Prvenstvo pred pauzu smo završili u dobroj formi sa dvije pobjede i na elanu tih trijumfa smo radili kvalitetno tokom pauze. Nismo bili kompletni kako bismo usavršili neke stvari i došli do automatizma u igri, ali najbitnija stvar je da smo zdravi i gotovo kompletni pred Bar i očekivanja su najveća“, poručio je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović.

Atraktivan fudbal obaveza je Budućnosti.

“Budućnost mora stilom da zadovolji najveći broj navijača u državi i regionu. Trenutno smo najefikasniji tim u prvenstvu i pored velikog broja promašenih šansi i Budućnost mora da igra tako”.

Cijeni i kvalitete rivala, koji igra veoma dobro u uvodnom dijelu prvenstva.

„Očekujem dobar Mornar, jer je to ekipa koja ima brzinu u ofanzivi, igra sa dosta transformacija, a poznavajući protivničkog trenera znam da su čvrsti i odgovorni, ali i da igraju sa mnogo kontakta. Spremni smo da odbranimo dobre stvari rivala i da napadnemo slabe tačke, koje imaju kao i svaki tim“, istakao je Aleksandar Nedović.

Mornar i Budućnost igraće sjutra od 18 sati.

Send this to a friend