Fudbal

Nemanja Mijušković napustio Vardar

Poslije godinu i po dana Nemanja Mijušković je napustio Skoplje zahvalni centralni defanzivac je raskinuo ugovor sa Vardarom, a tu informaciju je potvrdio aktuelni vladar makedonskog fudbala.

“Nemanja Mijušković i klub su sporazumno raskinuli ugovor na obostrano zadovoljstvo. Mijušković će tokom zimskog prelaznog roka biti slobodan u izboru nove sredine”, stoji na oficijalnom sajtu “crveno crnih”.

Štoper koji ima 24 godine je ljeta 2015. stigao u najveći klub Makedonije iz Rudara nakon dvije odlične sezone. Mijušković se lako i brzo afirmisao na novu sredinu i već u prvoj sezoni je odigrao 22 meča, postigao jedan gol i bio među najzaslužnijima za osvojenu titulu Vardara.

Međutim, problemi su nastali u aktuelnoj sezoni nekadašnji član Sarajeva, Amkara i Dinama iz Moskve je do sada upisao svega četiri nastupa, a samo dva puta je bio starter.

Prošlogodišnjim igrama, Mijušković je natjerao tadašnjeg selektora Crne Gore Branka Brnovića da ga uvrsti na spisak igrača za nacionalni tim, a rođeni Podgoričanin je nastavio da dobija pozive i Ljubiše Tumbakovića.

Send this to a friend