Fudbal Grbalj gostuje u Pljevljima

Ogroman motiv za prvu pobjedu pod Golubinjom

foto: pvportal

Do prije dvije sedmice Rudar nije imao ni trenera ni ekipu, a onda se u svega nekoliko dana organizovao za takmičenje.

Na klupu je vraćen trener Edis Mulalić, stigli su igrači koji su bili slobodni, sportskog sektora prihvatio se legendardni Damir Čakar…

Jasno je da Pljevljaci nemaju mnogo treninga, fali im i snage i uigranosti, ali i pored toga vjeruju u pozitivan epilog protiv Grblja na današnjoj premijeri pod Golubinjom.

“Znamo da će biti teško i da ćemo se suprotstaviti ekipi koja ima dobre pojedince. Gbalj je na vrijeme počeo pripreme, spremni su fizički, a u svojim redovima imaju dva fudbalera koja su donedavno bila kod nas Kartala i Zečevića. Neće nas zavarati njihov kiks protiv Iskre, jer znamo da su na toj utakmici imali nekoliko odličnih prilika, bili su uporni da izjednače poslije 0:2, uspjeli su u tome, ali su izgubili u sudijskoj nadokandi, jednostavno nijesu imali sreće. Ne smijemo zanemariti činjenicu da je, i pored toga što od Grblja nijesmo poraženi u prethodnih pet utakmica, gost favorit na ovoj utakmici. Međutim, to ne znači da smo se predali, već da u meč ulazimo sa ogromnim motivom da obradujemo naše navijače i tako im uputimo pozivnicu za naredne duele”, rekao je Zeljko Tomašević, desni bek Rudara.

Grbalj nije imao sreće na premijeri u Radanovićima, gdje je u posljednjim trenucima izgubio od Iskre (3:2) nakon što je u svega nekoliko minuta uspio da izjednači.

Gubitak bodova pred svojim navijačima ,,trikolori sada žele da nadoknade na strani.

“Samopouzdanje bi bilo veće da smo ostvarili pozitivan rezultat u prvom kolu, ali razgovarao sam sa igračima, rekao im da nije mala stvar od 0:2 doći do 2:2. Nažalost, primili smo gol na samom kraju i izgubili utakmicu. Ali, nema razloga za brigu, tek je početak prvenstva, nadam se da ćemo danas pod Golubinjom ispraviti prethodni kiks. Orni smo i željni igre”, rekao je trener Duško Vlaisavljević.

Rudar i Grbalj igraće danas od 17.30.

Send this to a friend