Fudbal 1.CFL

Pecov vrtić jači od lidera

Titograd je uspio da napravi iznenađenje i možda kada se najmanje očekivalo izašao iz rezultatske krize!

“Romantičari” su zahvaljujući fenomenalnom golu Marka Mrvaljevića, koji je u 68. minutu sa ivice kaznenog prostora pogodio rašlje gostujućeg gola, savladali Podgoricu (1:0) i tako najavili bijeg iz donjeg dijela tabele.

Minimalan trijumf tima sa Starog aerodroma definitivno je iznenađenje, a “vrtić” Nikole Rakojevića, koji je juče u startnoj postavi imao ne dva obavezna igrača do 21 godine već čak šest, i u takvim okolnostima uspio je da zaustavi lidera, a njegov najmlađi tim u elitnom rangu pokazao lavlje srce i nevjerovatnu želju.

“Veoma borbena utakmica po teškim uslovima za igru, prije svega zbog blatnjavog terena. Ali presudio je taj jedan detalj, tako da smo došli do važnih bodova, koji će nam mnogo značiti za samopouzdanje. I na nekim prethodnim mečevima moglo se desiti slično, ali nijesmo imali sreće, eto ovog puta konačno jesmo”, poručio je Miloš Brnović, vezista Titograda.

“Teška i zahtjevna utakmica, zbog terena smo se dosta potrošili, tako da svojim igračima ne mogu ništa da zamjerim dali su maksimum u ovom trenutku. Imali smo nekoliko dobrih situacija pred protivničkim golom, a primili smo gol iz jedinog šuta rivala u drugom poluvremenu. Ali idemo dalje, moramo ovo dobro analizirati i okrenuti se narednom meču”, istakao je Milorad Peković, trener Podgorice.

Send this to a friend