Fudbal

Pobjeda Berana, poraz Mladosti

Vodeće Berane ostvarilo je pobjedu, dok je poraz doživjela ekipa Mladosti iz Lješkopolja, u utakmicama 18. kola Druge crnogorske fudbalske lige.

Lider šampiona pobijedio je u Bijelom Polju plavsko Jezero 3:0 (1:0). Do 12. trijumfa došao je golovima Ivana Asanovića u 4, Boža Osmajlića u 73. iz jednaesterca i Japanca Jute Sasakija u 90. minutu. Izjenađenje je priredilo bjelopoljsko Jedinstvo, koje je u Golubovcima savladalo Mladost Lješkopolje 3:0 (1:0).

Jedinstvo su do pobjede vodili Denis Banda u 7, Dragan Nikolić u 46. i Milivoje Mrdak u 85. minutu. Poraz Mladost Lješkopolja iskoristio je Mornar, koji je u Baru savladao Cetinje 3:0 (1:0) i preuzeo drugo mjesto na tabeli. Pobjedu je upisalo i Igalo, koje je pred svojim navijačima slavilo protiv Bokelja 1:0 (1:0).

Duel Ibra i Čelika nije odigran, jer je nikšićki tim u Rožaje doputovao bez trenera i šefa stručnog štaba.

Utakmica između Lovćena i Otrant Olimpika odgođena je za 21. mart. Berane je, poslije 18. kola, prvo na tabeli sa 38 bodova. Mornar je drugi sa 35, na trećem mjestu je Mladost Lješkopolje sa 34, Bokelj je osvojio 31, a Lovćen sa utakmicom manje 30 bodova.

U 19. kolu, u nedjelju, sastaće se: Cetinje – Igalo, Mornar – Berane, Bokelj – Mladost – Lješkopolje, Otrant-Olimpik – Jezero, Čelik – Lovćen i Jedinstvo – Ibar.

Send this to a friend