Fudbal Približava se start šampionata

Posljednje provjere za prvoligaše

Crnogorski prvoligaši privode kraju pripreme, jer već za vikend počinje nova sezona u Telekom 1.CFL.

Tokom prethodnog vikenda gotovo sve ekipe iskoristile su priliku da odigraju posljednje pripremne mečeve pred početak nove borbe za bodove.

Kom je na svom terenu savladao Drezgu (4:1). Zlatičani su poveli golom Sentokua u 20. minutu, a novi drugoligaš poravnao je desetak minuta kasnije zahvaljujući Škrijelju. Međutim, Vujović i Sentoku omogućili su Komu već do poluvremena vodstvo, da bi konačnih 4:1 postavio Kaluđerović u samom finišu.

Za razliku od Koma, kojem je ovo bila posljednja provjera, Drezga je nakon ove provjere otputovala za Berane, gdje će trenirati narednih dana.

Iskra nije blistala u generalci. Danilovgrađani su u Spužu poraženi od Jedinstva 2:0, a golove su postigli Nikolić u 30. i Idrizović u 75. minutu. U timu Iskre bilo je evidentno da nije baš sve onako kako bi želio Aleksandar Nedović, dok je Jedinstvo pokazalo da će uz Dečić i Mornar očigledno konačno igrati zapaženiju ulogu u Drugoj ligi.

Podgorica je minimalno savladala Bokelj (1:0) u Kotoru, dok je Zeta na Zlatiboru poražena od Dečića 2:1. Mijušković je postigao gol za vodstvo Tuzana u 34. minutu, izjednačio je Baošić nakon evrogola u 53, da bi Adžović iz penala u 69. minutu presudio bivšem timu. Grbalj će danas imati posljednji test i to protiv komšija iz Tivta, ekipe Arsenala.

Send this to a friend