Fudbal Marko Mrvaljević obećava veliku borbu u nastavku CFL

Postoji prostor za napredak

Fudbaleri OFK Titograda pobijedili su Podgoricu u 10. kolu Telekom 1.CFL, a junak utakmice bio je devetnaestogodišnji napadač Marko Mrvaljević, koji je u 68 minutu postigao jedan od najljepših pogodaka u dosadašnjem toku šampionata.

“Hvala na komplimentu za gol koji sam postigao. Osjećaj je prelijep, kada znate da svaki gol donosi radost našim navijačima i klubu čije boje i grb pononosno nosim. Odmah na početku želim da poručim da ću uvijek dati svoj maksimum i na terenu i van njega za ovu ekipu”.

Koliko može ova mlada ekipa Titograda, da li će konačno proraditi?

“Mislim da svakim treningom, svakom utakmicom, ova ekipa koja ima nesumnjivo mnogo talenta, napreduje i vjerujem da kako vrijeme bude odmicalo da ćemo napredovati i rasti i kao kolektiv i na tabeli”.

Kako si zadoovljan svojom igrom do sada, postigao si četiri gola i predvodiš ovu ekipu kao najbolji strijelac?

“S obzirom da nisam prošao bazične pripreme sa ekipom zbog korona virusa, moram biti zadovoljan dosadašnjim partijama. Naravno, prostora za napredak ima mnogo, ali sa dobrim treninzima i pod stručnim nadzorom trenera vjerujem da ćemo i moji saigrači i ja pružati još bolje partije”, zaključio je mladi Mrvaljević.

Send this to a friend