Fudbal CFL

Sutjeska želi da se revanšira Dečiću

Da li je Dečić bio srećniji u četvrtfinalnoj utakmici Kupa, odnosno, da li je slučajno jedini prvoligaš neporažen ove jeseni, imaće priliku da dokaže danas kraj Bistrice.

Nikšićanima je, s razlogom, ,,krivo“ što su ih Tuzani eliminisali iz masovnijeg takmičenja i danas žele da im se revanširaju, a ne spremaju nikakvu posebnu taktiku. Ipak, za očekivati je da im danas bude lakše jer su sa Dečićem ove sezone igrali već dva puta.

Šef struke „plavo-bijelih“ Miljan Radović priznaje da nije lijepo ispasti iz jednog takmičenja, ali zadovoljan je kako je odigrao njegov tim u Tuzima.

“Od meča sa Zetom radimo dobro, čini mi se i da „rastemo“ u igri, ispravljamo greške u hodu, svjesni da nemamo baš mnogo vremena. Zadovoljan sam kako momci odgovaraju mojim zahtjevima i primjećujem da ima stvari koje mi se ne sviđaju, ali to je normalno u fudbalu. Mislim da smo na dobrom putu i da ćemo kako vrijeme odmiče dokazati svoj pravi kvalitet. Dečić je novajlija u eliti i jedini sastav bez poraza tako da zaslužuju respekt, ali imaju mana. Naravno, ne opterećujemo se pričom da li ćemo baš mi biti ti koji su prvi pobijedili Tuzane, jer želimo svakoga da dobijemo. Utakmica po utakmica, a nadamo se da ćemo do kraja polusezone prikupiti dovoljno bodova za koliko-toliko mirnu zimu”, riječi su Radovića.

Dečić ne prestaje da oduševljava. Tuzani su u samom vrhu prvoligaške tabele, kao jedini tim bez poraza, kao tim sa najmanje primljenih golova, a od prije četiri dana su i polufinalisti Kupa Crne Gore. Dečić je perfektan niz bez poraza nastavio i u četvrtfinalu protiv Sutjeske, a priliku da ga produži ima danas protiv istog rivala, ali kraj Bistrice.

“Poznato je da je najteže igrati protiv istog rivala u kratkom vremenskom intervalu. Uspjeli smo da savladamo Sutjesku na našem terenu, da napravimo još jedan uspjeh plasmanom u polufinale Kupa, a sada se okrećemo novim prvenstvenim obavezama, svjesni da će biti izuzetno teško”, kazao je Adrijan Rudović, štoper Tuzana.

Utakmica kraj Bistrice zakazana je za 13 sati.

Send this to a friend