Fudbal

Uspavanka u Radanovićima

Beskrvna, spora, uspavljujuća utakmica koja je donijela malo prave igre i nijedan gol Grbalj i Iskra podijelili su plijen u Radanovićima.

Domaći bez Miloša Džugurdića koji je bio tvorac ubjedljvih pobjeda nad Lovćenom i Petrovcem, kao i bez požutjelog Petra Vukčevića, a Danilovgrađani bez povrijeđenog Nikole Karaklajića stvorili su malo šansi koje su mogle da promijene rezultat

Kod ,,trikolora najviše energije pokazao je mladi Vladan Kordić koji inače igra na dvojnu registraciju i za drugoligaša Bokelj, a gosti koji su bili potpuno nadigrani u drugom poluvremenu imali su u 92. minutu priliku utakmice.

U kontri mladi Danilo Marković je pobjegao odbrani Grblja, izbio sam pred golmanom Kordićem koji je sjajnom odbranom spriječio pogodak.

Domaći su u drugom dijelu igre, kada su sasvim dominirali, imali priiku u 66. minutu kada je Đorđević idealan centaršut Kašćelana poslao glavom preko prečke. U šestom minutu Kašćelan je glavom slabo nišanio i promašio gol, a u 82. minutu iz gužve pred golom Iskre Montengro je oštro šutirao, ali je golman Blažić sigurno intervenisao.

“Malo nas je poremetio i vjetar, ali u drugom poluvremenu imali smo očiglednu inicijativu koju nijesmo iskoristili. Čak, na kraju, umalo nijesmo primili gol”, rekao je trener Grblja, Vesko Stešević.

Strateg Iskre Aleksandar Nedović očekivao je bolju partiju u Radanovićima.

“Čestitam Grblju na dočeku i gostoprimstvu i korektnoj igri. Domaćin je bio bolji u drugom poluvremnu, ali i da smo pobijedili u finišu, ne bi bilo nezasluženo. Očekivao sam bolju igru od jednih i drugih”, kazao je Nedović.

Send this to a friend