Fudbal

Vrijeme za prekid loše serije romantičara

foto: OFK Titograd

“Crni” oktobar za OFK Titograd je prošao, a u timu sa Starog aerodroma se nadaju daje vrijeme da se stavi tačka i na crnu seriju. ,,Romantičari” su već pet mečeva (računajući i Kup) bez trijumfa, a reakciju traže protiv Grblja (danas u 13.30), koji je u idealnoj formi.

“Sada treba da damo sve od sebe, da ostvarimo dobar rezultat i ponovo počnemo da pobjeđujemo”, kristalno jasan bio je Igor Pamić, trener Titograda.

OFK Titograd je u prvom dijelu slavio u Radanovićima, ali se od tada mnogo promijenilo. Četiri meča u šampionatu OFK Titograd ne zna za trijumf, dok je Grbalj već pet mečeva bez poraza, a na posljednja četiri i bez primljenog gola.

“Grbalj je dobra ekipa, umije da postigne mnogo golova. Potvrdilo se to na mečevima protiv Lovćena i Petrovca, ali vjerujem da ćemo ih na tom putu zaustaviti. Opet, znam da ćemo morati da se dobro potrudimo da ostvarimo rezultat, ali vjerujem u rezultat”, naglasio je hrvatski stručnjak.

Igrači OFK Titograd djelovali su protiv Zete bolje nego na prethodnim mečevima, ali ne dovoljno da se prekine negativan niz. Na pitanje kako danas do pozitivnog ishoda, Igor Pamić ima jasan recept za uspjeh.

“Od momaka tražim da budu ono što žele za sebe. Ne za mene i klub, već lično za sebe. Da budu prava ekipa, koja prkosi, koja igra fudbal na visokom nivou i ostvaruje rezultate, kojim će se kasnije ponositi”, kazao je Pamić.

Send this to a friend