Fudbal Crnogorski fudbalski šampionat

Vrućina veliki protivnik

Tropske vrućine koje ovih dana pritiskaju Boku Kotorsku glavna su tema ljubitelja fudbala, kao i igrača i trenera pred nastavak borbi za bodove.

Jer, fudbaleri su iscrpljeni žegom, pa i pored dva tajmauta plovinom prvog, odnosno drugog poluvremena, uočljivi su iscrpljenost i dehidriranost aktera duela.

Ipak, u taboru ,,trikolora” spremaju se da dočekaju tim Podgorice i pokušaju da nastave pobjednički ritam započet u Pljevljima.

Po svoj prilici, ni u duelu sa Podgoricom neće biti Bogdana Raša koji je povrijeđen, a trener Dušan Vlaisavljević ima na raspolaganju dovoljno spremnih igrača.

“Očekujem da nastavimo sa dobrom igrom i osvojimo tri boda. Naš rival je osjetno pojačan, ali i naš sastav je pokazao da igra napadački i efikasno, pa se nadam da će tako biti i u narednom duelu”, kaže Dejan Kotorac jedan od organizatora igre Grblja.

Igraćemo otvoreno

Mlada ekipa Podgorice ima prostora da napreduje, ali paralelno mora da misli i na rezultate Lješkopoljci su osvojili bod iz prethodna dva kola, a trener Vojislav Pejović vjeruje da će saldo biti bolji nakon gostovanja u Radanovićima.

“Idemo da igramo otvoreno, momci su fizički spremni i očekujem da izvuku najbolje od sebe. Remi je prihvatljiv pred meč, a vidjećemo kako ćemo razmišljati poslije utakmice. Probaćemo i da pobijedimo”, kazao je Pejović, koji nastavlja:

“Ostaje žal iz duela sa ekipom Budućnosti. Gledao sam snimak i stekao utisak da smo bili bolji. Poremetila nas j e povreda Đaj ića koji je imao potres mozga, bio je prinuđen da izađe na poluvremenu, ali oporavio se za gostovanje Grblju. Došlo je dostanovih igrača, treba vremena da se sve uklopi, ali iz meča u meč rastemo”, poručio je iskusni stručnjak.

Utakmica počinje u 17.30 sati.

Send this to a friend