Fudbal

Zeta ne odustaje od trećeg mjesta

Zeta je oživjela nadu u Evropu, treće mjesto koje su držali u većem dijelu sezone je bliže nego ikada, a u 35. kolu protivnik je tim koji se oprostio od evropskih snova Grbalj.

“Vukovi” na Trešnjici igraju protiv “trikolora” (subota, 17.30) i nadaju se novom dobrom rezultatu, jer su vezali četiri utakmice bez poraza.

“Pred nama je težak meč, jer igramo protiv ekipe koja nam nikako ne leži. Grbalj u posljednje vrijeme ne bilježi dobre rezultate, ali moramo da budemo oprezni, jer ima dobre pojedince koji jednim potezom mogu da riječe meč”, rekao  je Igor Vujačić, koji vjeruje u pobjedu.

“Mislim da imamo rješenje za Grbalj. Igramo na svom terenu, znamo šta želimo i ako svako da svoj maksimum, rezultat neće izostati”, poručio je 23-godišnji štoper i kapiten u timu Dragoljuba Đuretića.

Grbalj je ove sezone dva puta pobijedio Zetu, a jednom je bilo neriješeno. Ekipa Zorana Govedarice očigledno zna kako protiv “vukova’!

“Zeta je mnogo dobra ekipa, ali imamo kvalitet i ako damo maksimum, možemo do pozitivnog rezultata. Što se tiče Evrope, imali smo sve u svojim rukama, ali smo to prokockali. Šta je tu je, to je sport”, idemo dalje rekao  je 22-godišnji desni bek Grblja, Dragan Grivić.

Send this to a friend